UW INVESTERING

Binnen ons coaching- en in house trainingsprogramma’s speciaal voor professionals, beleidsmedewerkers, leidinggevenden, bestuurders en ondernemers kunt u kiezen voor trajecten, waarin we diverse Masterclasses inbrengen.

Coaching- en trainingsprogramma’s met onderstaande Masterclasses zijn beschikbaar. Dat betreft:

 

Curaçao School of Management organiseert binnen het jaar diverse events variërend van een dagprogramma voor uw organisatie tot coaching- en in house trainingstrajecten van maximaal 3 maanden die speciaal worden ontwikkeld om uw doelstellingen te behalen. In deze praktische trajecten zet u de volgende stap en ziet u direct verbeteringen in uw dagelijkse werkomgeving of uw bedrijf of organisatie.

Indien u geïnteresseerd bent om of een training of een combinatie training met coachingstraject on the job te starten kunt u zich aanmelden. Daarbij geeft u aan in welk trainingscomponent u geïnteresseerd bent om in uw traject in te zetten.

U krijgt een intakegesprek waarin wij uw wensen inventariseren. Daarna krijgt u een aanbod voor een trainingsprogramma op maat. Wanneer u besluit om te starten stellen we samen de begindatum of de datum van de in house training vast.

Meld u hier aan met een beschrijving van uw persoonlijke situatie en wensen en wij nemen contact met u op voor een intakegesprek.

Investering

U kunt bij Curacao School of Management op elk moment starten.

Uw investering voor een persoonlijke coachings- of opleidingstraject bedraagt afhankelijk van uw wensen tussen Nafl 500,- en Nafl 1500,- (exclusief Omzetbelasting 6%) per maand per persoon. Gemiddeld duren de trajecten tussen 3 en 6 maanden.

 

Bij in house trainingen gaan we uit van maximaal 15 deelnemers per groep.

Talen

 We spreken Papiaments, Nederlands of Engels.

 

Certificaat

Bij afronding van de training krijgt elke deelnemer een certificaat.

Belangstelling?

Stuur nú een e-mail en wij nemen contact op. Of vul onderstaand formulier in.