MASTERCLASS UW DOELEN REALISEREN

Leer hoe u, effectief uw prioriteiten stelt, uw hoofd leeg maakt, geen stapels meer op uw bureau hebt, de stroom papier in uw bedrijf beheerst en uw doelstellingen voor verschillende projecten behaalt. U heeft altijd controle op alle acties in uw leven.

Bent u een professional, beleidsmedewerker, leidinggevende of ondernemer en wilt u:

  • s’nachts slapen zonder te piekeren over wat u de volgende dag allemaal moet doen, prive of zakelijk?
  • een bureau zonder stapels papieren of ordners die nog op u liggen te wachten?
  • uw hoofd leeg hebben van acties, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf, uw klanten en uw gezin?
  • uw beloftes aan uw gezin, kinderen, klanten, leveranciers nakomen en niet meer vergeten?
  • meer tijd in uw agenda en in uw dag?
  • eindelijk dat project, businessplan, uitvoeren, maar u weet niet waar te beginnen?
  • meer tijd om te genieten van uw gezin, vrije tijd, vrienden en kinderen?

Tijdens dit coaching en trainingstraject ga ik met u praktisch aan de slag en leer ik u het volgende:

 

1. Hoe u uw hoofd leeg maakt

 

Uw hersenen functioneren net als een computer. Als ze steeds meer taken tegelijk moeten verwerken worden ze trager. Als u veel acties in uw hoofd heeft bent u minder productief, omdat u constant een gedeelte van uw hersenen aandacht moet besteden aan die taken. Dat is de reden waarom u zich zorgen maakt. Als weet hoe u uw hoofd leeg moet maken, wordt u productiever en krijgt u het gevoel dat u alles onder controle heeft.

 

2. Hoe u de stroom papier en email thuis en in uw bedrijf beheerst

 

Er zal altijd informatie op u blijven komen, papier of elektronisch. Het geheim is dat u deze stroom op een effectieve manier kunt beheersen. Succesvolle ondernemers krijgen niet minder correspondentie of emails dan u, misschien wel meer, omdat hun zaken beter gaan. Maar ze hebben een systeem waarin ze zowel de papieren stroom als de stroom digitale informatie efficient en effectief beheren. Hun actielijst is ook verbonden met dit systeem.

 

3. Een systeem gebruiken die u in alle situaties ondersteunt

 

Succesvolle ondernemers hebben niet meer tijd dan u. Het geheim is dat ze de tijd die hebben beter benutten dan anderen. Of ze op kantoor zijn, in de auto, in de supermarkt, thuis of in het vliegtuig, ze gaan effectief om met hun tijd en krijgen zaken voor elkaar. Als u een systeem leert gebruiken die u in alle situaties ondersteunt, boekt u meer resultaten.

 

4. Hoe u regelmatig plant om zaken uitgevoerd te krijgen

 

Het geheim van betere resultaten bereiken is dat u uw prioriteiten stelt. Wat dient deze week te gebeuren en wat kan tot later wachten? Als u tijd neemt voor u zelf om activiteiten vooraf te plannen en activiteiten uit te voeren, zult u meer resultaten bereiken. Succesvolle ondernemers doen regelmatig onderhoud aan hun systeem, zodat het goed blijft draaien.

 

5. Hoe u de verschillende rollen die u heeft beter vervult

 

U bent niet alleen ondernemer, maar misschien partner, moeder, vader, broer, algemeen directeur en tegelijk dienstverlener voor uw klanten. Het geheim van succesvol resultaten bereiken is dat u de verschillende rollen die u vervult voor verschillende mensen onderkent en overzicht houdt op de verschillende beloften die u maakt. Uw systeem moet u hierin ondersteunen.

 

6. Hoe u een effectief archiefsysteem opzet en onderhoudt

 

Uw archief moet u helpen om snel belangrijke informatie te vinden. Zowel uw papieren als elektronische archief dient u te ondersteunen om uw activiteiten te verrichten en uw projecten succesvol uit te voeren. Als u een effectief archiefsysteem opzet en onderhoudt heeft u een effectief hulpmiddel die voor u werkt in plaats van tegen u.

 

Het werkt bij mij in de praktijk

 

Ook ik gebruik deze methode in alle projecten die ik onderneem. Als business consultant, trainer en adviseur bij enkele grote organisaties op Curaçao en in het buitenland merkte ik hoe lastig het is voor ondernemers, managers en hun werknemers om resultaten te boeken. Ik zocht naar een manier om mijn prioriteiten te stellen, om meer gedaan te krijgen en om minder zorgen te hoeven hebben over wat er gedaan moet worden.

Ik realiseerde dat ik zelf mijn hoofd kon leegmaken, zonder zorgen, omdat ik overzicht kreeg op mijn projecten, mijn activiteiten en wat ik gedelegeerd had aan anderen. In diverse projecten, voor diverse klanten heb ik dit systeem succesvol toegepast.

In deze intensieve training van drie maanden begeleid ik u stapsgewijs hoe u uw hoofd leegmaakt, de stroom zakelijke en privé papier en email in uw leven beheert, in elke situatie aan uw activiteiten kunt werken en resultaten boeken. Hoe u uw activiteiten het beste kunt plannen en uitvoeren, hoe u uw week kunt plannen en activiteiten het beste kunt uitvoeren, uw beloften beter na kunt komen en een effectieve archiveringssysteem inricht die u zakelijk en privé ondersteunt. Resultaat is dat u beter resultaten boekt en uw doelstellingen beter haalt. Na de training is er voor iedere deelnemer 1 uur een 1 uur coachinggesprek.

 

Breng uw rommel mee

 

Staat er heel veel stapels papieren op uw bureau? Mooi. Heeft u thuis nog een stapel ordners staan van vorig jaar? Nog beter. Neem het mee naar de Masterclass.

We gaan met uw stroom papier en informatie aan de slag. U krijg toegang tot een online omgeving en u krijgt kant en klare checklists en voorbeelden, zodat u het systeem ook in uw eigen organisatie en leven kunt toepassen. U krijgt inspiratie en u realiseert uw doelen.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen aan de training, omdat het zeer interactief en praktijkgericht is. De training vindt plaats bij minimaal 6 deelnemers. De vragensessie vindt plaats binnen 1 maand na de training, Boi Palu. De exacte dag en tijd van de vragensessie wordt tijdens de training meegedeeld.

 

Data en tijden

Voor data en tijden voor deze masterclass ga naar de data pagina.

 

Belangstelling?

Meld u hier aan voor een intakegesprek en wij nemen contact met u op.