Wij, Tom Kok en Runy Calmera, initiatiefnemers van de Curaçao School of Management, wij houden van de mensen van Curaçao. Van hun gastvrijheid, hun warmte en hun verlegenheid. De mensen van Curaçao leven in de spannende fase van de vorming van een gemeenschap die zichzelf bestuurt. Ze hebben behoefte aan inspiratie, persoonlijke ontwikkeling, vernieuwing en vakmanschap.

Onze passie is inspirerende trainingen geven, die motiveren om het beste van uzelf te laten zien in uw werk, thuis en in de maatschappij, om uwzelf te vernieuwen en beter te worden in uw vak. Dat bieden wij met de Curaçao School of Management.

Wij dragen graag bij aan de opbouw van Curaçao door een echte Curaçaose School of Management te starten die precies de goede opleidingen gaat aanbieden voor de mensen van Curaçao. Inspirerend en realistisch.

Wij hebben diep en bewezen inzicht in leiderschap en management in het bedrijfsleven, de overheid en de politiek. En jarenlange ervaring in training van volwassenen en face-to-face coaching.