Terug naar ‘Daárom CSM’

Onze coaching en trainingstrajecten duren drie maanden en vragen drie uur per week. Dat houdt een goede balans tussen ontwikkeling, werk en privé.

Wij zien terughoudendheid bij werkgevers op het eiland om zware opleidingen te betalen voor hun medewerkers. Dat gaat om bijvoorbeeld MBA opleidingen van een jaar of meer. Het effect is regelmatig dat de geslaagde korte tijd daarna het bedrijf of het eiland verlaat omdat elders meer te verdienen is. Is de opleiding gevolgd in het buitenland, dan blijft de gediplomeerde vaak in het buitenland omdat het salaris daar beter is en dus de studieschuld makkelijker kan worden terugbetaald.

Wij zien een behoefte aan korte coaching en trainingstrajecten van één dag tot drie maanden. Coaching en training door ervaren coaches en trainers die met dezelfde vraagstukken hebben geworsteld als jij nu worstelt en zelf de volgende stap hebben gezet die jij wilt zetten. Daarom kunnen ze jou naar het volgende niveau helpen binnen jou organisatie.

Een mens kan in 1 seconde een baanbrekend inzicht krijgen. Daardoor weten wij zeker dat drie maanden investering in een training voldoende is om te komen tot nieuwe inzichten, nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden. En vooral: nieuw gedrag. Want daar gaat het om.

Die drie maanden betekenen ook dat het werk door kan gaan en dat de inbreuk op het privé leven te overzien is.